Kaos

Precis så känns det. Kaos. Kom till jobbet kl 9 imorse. Visste att jag skulle börja plocka lite varor med hon som är våran lageransvariga. Jaha. Men sen då liksom! Kände mig rätt ensam och förvirrad där. Har nog inte riktigt hunnit smälta alla intryck ännu. Jag behöver struktur och ordning ju. Som det är nu så har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra på mina 2 timmar imorgon. Fasen vad jag längtar till onsdag klockan 16.30 så jag ÄNTLIGEN får surra med beteendevetaren. Känner att det behövs nu. Det känns inte som att det var såhär det skulle gå till. Han och jag pratade om att det var bra att börja med 3 dagar i veckan. Just för att man ska ta det lugnt i början och få en längre viloperiod innan det är dax igen. Chefen hade fått för sig att det är 5 dagar jag ska vara där. Mesig som jag är så vet jag inte hur jag ska säga det riktigt. Funderar på om beteendevetaren kanske kan skriva nån form av schema eller nåt över vad han tycker är lämpligt. Det är ju ändå liksom han som är mest insatt i hur jag mår å såna saker.

Hoff vad långt det här blev.  Känner mig gråtfärdig nu. Men det är väl bara att kämpa på...

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Kämpa på! Du klarar detta! Säg till chefen att det kanske blivit ett missförstånd.Kan du lösa det utan beteendevetaren så stärker det dej säkert! Lätt för mej att sitta här och ge råd...Lycka till iallafall!

2008-02-04 @ 13:22:29
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Jenny

Åh. Du ska se att det blir bättre när du pratat med beteendevetaren, du kanske får lite pepp och det kan vara bra om han skriver något. Jag vet precis hur det känns, jag är också feg och så. Ta hand om dig! Kram!

2008-02-04 @ 15:26:42
URL: http://detsnurrarimitthuvud.blogspot.com
Postat av: Satu

nämen åg gumman då! vet EXAKT hur dte känns! Husläkaren skickade ju tillbaka mig på jobbet efter 3 månader sjukskrivning ,och precis så som du beskriver började veckan jag jobbade. Men sedan brast det efter ett par dagar.. det var jäkligt dåligt planerat..

Låter lite som att det är lite dålig planering om hur din återanpassning ska bli..

många kramar från en sjukling & Lilla cassie

2008-02-04 @ 16:38:36
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: Annsingen

Okej...hoppas allt fixar sej för dej iallafall! KRAM!

2008-02-04 @ 16:56:22
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Nepps att man blir så dum och tänker jag kan nog mellan duschen o kläderna:))

2008-02-04 @ 17:12:52
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Exakt!

2008-02-04 @ 17:17:09
URL: http://lillanslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0