Läskigt öga....

Usch vilken panik jag fick i tisdags när jag såg mitt öga. Såg precis ut som det var en geleklump eller något sånt i det. Aldrig sett något sådant tidigare. Blev aningens hysterisk ett tag. Det kan jag erkänna. Grät och hade världens panik. Jag är iaf sån så jag tänker alltid att det är det värsta man kan tänka sig som hänt. Ringde i alla fall till akutmottagningen och beskrev mitt problem. De tyckte att jag skulle komma dit och få det kollat.  Så vi åkte dit. Snälla underbara J som var där med mig och satt och väntade med mig trots att han inte alls gillar sjukhus. Efter att ha väntat sisådär 50 minuter blev det äntligen min tur. Fick träffa en jättetrevlig och duktig läkare. Han kollade på mitt öga och lyste lite i det och sådär. Han berättade att första gången han sett någon som hade haft likadant som jag så hade han ingen aning om vad det var! Men tydligen så var det "bara" slemhinnan i ögat som svullnat upp. Som en allergisk reaktion på något. Skönt att få veta att det inte var något allvarligt i alla fall! Fick en antihistamintablett att ta då direkt och en som jag skulle ta dagen efter, fick ett recept på ögondroppar oxå. Tänk att jag som haft massa olika allergier i så många år, aldrig varit med om något sådanthär.  Riktigt läskigt var det i alla fall. Märks att det börjar bli varmare ute nu. Träden börjar göra sig redo för att slå ut. Bara att börja ta allergimedicin varje dag nu!

Har varit en låååång vecka. Så nu är det jätteskönt att det är helg. Har jobbat extra måndagkväll, tisdagmorgon, torsdagkväll och imorse. Det är inventering som ska vara klar till imorgon.  Nåja. Nu har jag gjort mitt och lite till till inventeringen.  Nu ska jag bara slappa i helg! Eller... Där var det väl lite osanning oxå kanske... Ska väl packa och fixa här hemma. Eventuellt visa lägenheten oxå. Spännande!

Nu ska jag strax åka och hämta hem J från jobbet. 

Ska nog ta och lägga in nåt foto på huset i husbloggen oxå! Den hittar ni här.

Välkomna in där och kika! Lämna gärna en kommentar så jag ser att ni varit där :)

Helg!

Äntligen helg. Har varit en hektisk vecka. Massor av samtal att ringa. Fixa och greja med massa saker. Men på något sätt så är det ändå roligt eftersom man vet vad som kommer att hända inom en inte allt för avlägsen framtid. Längtar massor!

Idag skiner solen oxå! Ganska varmt ute faktiskt. Verkligen på tiden nu att vi oxå får lite sol och värme, grönt gräs och löv på träden!

Nu är det dax att återgå till de rätt så tråkiga hushållssysslorna. Städar och tvättar idag. Men ikväll är det ju Eurovision Song Contest! Det kan man inte missa!

Ska ta itu med husbloggen nån dag oxå. Håller fortfarande på att fundera hur jag ska strukturera upp den.

Husblogg...

Hur många är intresserade av en husblogg? Har så smått börjat planera en liten blogg speciellt för vårt hus. Kan nog bli riktigt skoj tror jag :)

Vinter eller?

Man skulle lätt kunna tro att det är vinter och inte i mitten av maj när man tittar ut. Snön bara vräker ner och det är alldeles vitt ute. Nu är jag väldigt less på allt vad snö heter.

Här hemma har vi börjat packa lite smått. Är ju ungefär bara en månad kvar tills det är dax! Längtar massor.  Helgen har varit lugn, vi har bara städat och packat typ. Har planterat lite fröer oxå. Förhoppningsvis kommer det att komma lite persilja, gräslök och purjolök av dem :) Ska bli spännande att se.

Nu åter till annat igen!

Overkligt...

Det känns fortfarande helt overkligt. Det har inte sjunkit in ännu. Men det känns så sjukt roligt oxå! Tänk att vi ska flytta snart! :)

Härligt!

Jag säger bara en sak:  underbart!!!!!

Snö!

Jajjemän! Det snöar för fullt ute! Alldeles vitt på backen. 

För övrigt så har jag lite bloggtorka. Inspirationen till att skriva finns inte riktigt där.  Trots att jag har massor att skriva om. Nåväl. Inspirationen kommer väl tillbaka någon gång.

Ska ta och krypa ner i fåtöljen under en varm filt nu. Tror jag håller på att bli förkyld eller nåt. Tråkigt.

Hejsvejs!

Orkeslös...

Såååå trött, så trött, så trött.  Längesen nu som jag hade en sån här tröttperiod. Det går väl över snart hoppas jag :)  På jobbet går det bara bra än så länge... Skönt. Trivs bra där... Det är ju huvudsaken.

Jahaja, vad har då hänt sen jag uppdaterade sist. Hmm...  Säkert massor. Var en lugn valborg i husvagnen. Vi tog det lugnt och hade det mysigt! Precis som det ska vara :)

Funderingarna kring den hemliga grejen pågår fortfarande :) Ska bli spännande att se vad som händer på den fronten.... Hihihi...


Nä, nu måste jag börja fixa med grattiskort och såna saker. Lillkusinen J fyller 16 idag och hans syster fyllde 18 i lördags. Hmmmm...  Det var ju nyss de var pyttesmå och söta och alldeles underbara :) Nu har lilla J tjej och allt. Hjälp. Jag känner mig extremt gammal nu. Ålderskris på G tror jag....

RSS 2.0