Morgonprommis

Helt underbart väder ute! Solen skiner för fullt. Lite kallt bara.  Kom nyss in från min morgonprommis. Det är skönt att promma på morgonen. Måste nog ta med kameran nästa gång det är sol och jag är på prommis på morgonen. Var såååå fint och ljuvligt ute idag!

Nu är det dock duschen som gäller! Börjar jobba om typ en timme.

Saknat

Åååh vad jag har saknat min älskade skyltning på jobbet. Pysslade med det idag och det var så himla superkul! Förstår inte varför de andra på jobbet tycker det är så tråkigt. Jag älskar att vara skyltningsansvarig! Så är det bara!

Nu är det påskledigt som gäller. Hoppas det blir bra väder till helgen bara. Kanske blir att åka till husvagnen och bo där nån dag oxå :) Mysigt!

Glad Påsk!

Kalas!

Var vaken till långt efter 2 inatt och fixade med tårtbottnarna till ricekrisp-tårtan. Blev verkligen inte många timmar sömn inatt.

Snart är det dax för kalas. :) Håller på att förbereda tårtan. Just kokat klart fyllningen. Nu ska den bara svalna lite innan den ska läggas på.

Nu har jag inte tid att sitta här och filura längre. Måste gå och byta om och fixa till mig!

Glada nyheter!

Hihi.. Idag har jag fått reda på en sak. Blev riktigt glad när jag fick höra det! Spännande värre...  Fast vad det är säger jag inte    *elak* :)  Men glad blev jag i alla fall!


På tal om något helt annat så verkar min bil vara sur på mig eller nåt. Skulle iväg och handla idag. Börjar med att gummit till vindrutetorkaren lossnar, så då fick jag börja pilla dit den. Sen kör jag iväg. Har kommit till korsningen mot Dübengatan och ska svänga ut. Poff så sitter jag där med växelspaksknoppen i handen! What liksom! Fick tillbaks den på nåt konstigt sätt, men den satt inte helt på plats kände jag. Åkte till Hjampis där J var och gjorde ett jobb så fick han komma ut och kolla på vindrutetorkaren och växelspaksknoppen. Fick väl dit knoppen lite provisoriskt sådär. Så ska jag då köra till Coop. Mitt i stora korsningen vid trafikljusen vid statshuset så lossnar knopphelvetet IGEN!!! Snacka om panik jag fick då jag hade mötande trafik  (jag skulle åt vänster) och fick inte i nån växel. Vet inte hur jag lyckades, men jag fick i en växel iaf. Den sitter inte som den ska där på spaken ännu heller. Känns jätteskumt när man ska växla. Känns som att knoppen kan lossna när som helst. Huvvaligen!

Kommer bli en låååååång natt inatt. Eller rättare sagt, en natt med lite sömn. Håller på att baka tårtbottnar. Varje tårtbotten tar 100 minuter att grädda. Håller på med den första nu. Den är väl typ klar om 80 minuter eller nåt sånt... Imorrn ska jag baka lite småkakor och vanlig tårtbotten :)

Nu blir det iaf mys framför tv:n :)

Hemma igen...

Kom hem från husvagnen redan igår. Var jättemysigt att vara där och bo där. Även om det bara var för ett dygn =) Värmen funkade perfekt, blev till och med för varmt på natten så vi fick skruva ner värmen :)  Var toppenfint väder igår oxå. Var ute och bytte till vinterdäck på husvagnen så vi kan dra iväg med den nu när det är vinter om vi vill. Hoppas, hoppas, hoppas att vi ska dit och bo under påsken! Jag vill!

Nu är det filmdax. På återhörande!

Husvagn

Jippi! Nu har vi bestämt att vi ska åka till husvagnen idag när J slutat jobba :) Skotta lite där och fixa och dona. Kanske sova där oxå :) Åååhhh vad jag längtar till sommar och semestern... Få åka iväg med husvagnen och bara mysa! Ska bli riktigt skoj att få åka dit idag oxå! Vi har ju varit där sen efter semestern, men inte bott i den. Bara skottat taket och sådär. 

Nu ska jag gå och städa lite här hemma. Måste fundera på vad jag ska baka för nåt oxå. :)

3 timmar kvar tills J slutar och vi ska iväg! Jippi! :)

Äntligen!

Sjukt att säga äntligen om en sån här sak, men äntligen har förkylningen brutit ut! Hoppas jag inte behöver vara sjuk så himla länge.  För det är allt annat än roligt att ha ont i kroppen, tung i huvudet och ont i hals och hostig mm.. Blä.

Ska gå och kurera mig lite nu, sen kanske sova en stund till... Sova är bra!

Andra chansen

Ikväll ska vi på genrepet av andra chansen. Spännande... och riktigt superroligt ska det bli!  Det som är mindre roligt är att min hals värker och det känns som sandpapper i den... Kanske är min tur att bli sjuk nu när J håller på att bli frisk.

Nä. Nu ska jag gå och dricka lite c-vitaminbrus, äta nånting och sen börja göra mig klar för kvällens äventyr!

Sjukling...

Finns en sjukling här hemma. Dock inte jag. Än. Tung i huvudet, ont i kroppen och allmänt hängig. Fryser gör jag oxå. Bryt ut nån gång dumma förkylning! Nu börjar jag vara riktigt less på det här. Idag är ännu en gnäll-dag.

Nu är snart sockerkakan jag bakar åt sjuklingen färdig.  Fast jag ska nog tjuvsmaka en bit...Hihi...

Hejsvejs!

Bly i huvudet...

Känns som om det är bly eller liknande i huvudet. Har hemsk huvudvärk idag. Har vilat -utan resultat. Var ut och promenerade - utan resultat (på huvudvärken alltså) Nåja. I värsta fall har jag ju migränmedicin.

Imorrn är det dax att vara på jobbet igen. Blä. De där 2 timmarna känns som evigheters evighet. Jobbigt ja.

Nu måste jag nog gå och vila skallen lite. Gör så hemskt ont :(


RSS 2.0