Färdigflyttad!

Sådärja. Då har vi flyttat klart! Så numera bor vi i hus. Å inte vilket hus som helst! Utan det är vårat hus! Vårat jättefina hus som vi redan trivs så bra i! Har sovit här en natt nu. Inatt blir det andra natten.

Har städat ur lägenheten nu oxå så då har vi en sak mindre att göra! Fick hjälp av moster K och kusin I-M att städa lite oxå. Det var verkligen guld värt!

Sitter nu nere i det rum som förhoppningsvis kommer att bli biorum! :)  Skönt att slappa en liten stund bara. Ska nog snart ta och gå upp och greja lite. Packa upp några lådor i köket eller sådär.

Ja, annars så händer det väl inte så mkt. Har hittills bara haft skitväder på min semester! Men det kan man väl ta just nu när vi flyttat till huset!


Regnet det bara öser ner...

Ja, det har ju inte direkt varit någon toppenstart på min semester om man ser till hurdant vädret varit. Men annars så har det varit väldigt skönt att inte behöva jobba :)  En timme kvar nu tills J börjar sin semester! Jippi! Han sköt fram den en vecka med tanke på att vi ska hålla på och flytta å sådär. Tur att det gick bra med hans jobb att han gjorde det :)

Nu vill jag att vi ska få ett telefonsamtal där den som ringer säger att de flyttat ut från huset och städat det så vi kan få börja flytta in! Längtar så sjukt mkt efter att få flytta. Tänker på det ungefär hela tiden :)  Funderar på trädgården och sådär oxå... Är så sugen på att pyssla och greja!

Nä, tänk om man skulle orka gå och fixa och packa lite mer... Städa undan å sådär...

Trevlig midsommar!

Onsdag

Så var det redan onsdag. Snart har 3 semesterdagar gått. Vad har jag då gjort på dessa 3 dagar? Typ ingenting känns det som :) Sovit och njutit av att vara ledig. Hunnit fixa lite småsaker oxå.  Känns som att det börjar vara dax att lägga i ytterligare en växel vad det gäller flyttpackandet. Flytten närmar sig med stormsteg nu ju! Idag skickade vi in papper till adressändring och skattemyndigheten. Den 30:e juni har vi officiellt ny adress! :)  Tänk att man kan bli så glad över såna saker egentligen!

Har inte hunnit hända så mkt annat egentligen. Det är mest flytt som man har i skallen. Å på tal om flytt så måste jag ta och ringa till Vattenfall nu. Vill ju inte bli utan el när vi flyttar in :) Hehe

Nu får det vara slutsvamlat för den här gången!

Hejsvejs!

Semester och snart flytt!

Äntligen semester! Lite väl tidigt kanske, men vad ska man göra när man inte har något val....  Nåja. Det passar ganska bra nu ändå med tanke på flytt och sådär. Fick ett roligt telefonsamtal idag där vi fick besked om att de som säljer huset planerar att ha flyttat ut till midsommar! Så snart är det dax att börja bära grejer!

Annars händer väl inte så mkt. Längtar mest efter att få flytta nu. Längtar även att få fara ner till Sundsvall och hämta hem mina saker som varit magasinerade där i många år!

Nu ska jag ta och kolla på lite bokstäver igen! (läsa bok med andra ord!)

Ska försöka uppdatera lite oftare oxå, men just nu är det så mkt annat man ska hinna med att göra oxå...

Snabb uppdatering...

Har inte bloggat  på ett tag nu. Beror på att mitt skrivbord är nermonterat och därmed också min stationära dator.

Idag är det då den 9:e juni. Gissa vad. Det snöar ute! Jajjemänsan. Det är allt annat än roligt. I lördags var det så varmt och skönt.

Hm. Vad händer annars då. Jo. Vi har skrivit kontrakt på huset! Känns mycket bra! Lägenheten har blivit såld. Känns också mycket bra! Skrev papper igår. Idag lämnade jag in dem till HSB.  Ja, kommer nog inte på så mkt mer just nu. Även om det garanterat finns massor att skriva om!

På återhörande!

RSS 2.0