Valborg...

Valborgsmässoafton idag... Strålande väder ute! Underbart! Ska ta och börja packa lite saker nu. Sen åker vi ner till husvagnen! Myyyyys!

Önskar er alla läsare en trevlig valborg!

Jag vill!

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill! Helst NUUUUUU :) Å jag är inte ensam om att vilja :) Hihi...  Ibland är det skönt att vara lite hemlig av sig :)

Måndag morgon...

Sitter här och försöker vakna till liv. Alltid segt på måndagar. Satte på lite musik som förhoppningsvis gör att jag piggnar till. Helgen har varit rätt lugn. Gick dock alldeles för snabbt som vanligt. Igår bytte vi till sommardäck på J:s bil. Härligt! :)  Min får har vinterdäcken på ett tag till. Man vet ju aldrig vad som händer. Rätt vad det är har vi väl 2 dm snö på backen igen.  Igår när vi bytt däcken färdigt så tog vi en tur med bilen och gjorde en sak... Men det får vara hemligt en stund till. Men ååååhh så skoj :) Hihi....

Nä, nu börjar det vara dax att göra sig klar för att möta denna dag!

Snö!

Igår kväll när J öppnade balkongdörren för att vädra lite och sa att det snöade trodde jag att han skojade. Men icke! Det snöade. Usch och fy. Imorse när jag kliver upp och tittar ut genom fönstret så snöar det ännu mer än vad det gjorde igårkväll. Roligt väder liksom. Snöar fortfarande. Stooora flingor som dalar ner. Vi hade ju hoppats på finväder i helg så vi hade kunnat vara i husvagnen.  Visst, det går att vara där trots att det snöar, men det är ju inte lika roligt. Går ju inte att sitta ute och njuta av solen när det är mulet :)

Jag trotsade iaf detta hemska väder idag och tog på mig leggings, kjol och kortärmad tröja. Frös faktiskt ingenting :) 

Har varit och besiktat min lilla pärla idag. Usch så orolig jag har varit för besiktningen. Vet inte varför, men jag har varit det. Rädd att det ska vara massa saker som inte är som det ska. Men se det var det inte! Bilen var i toppskick! Fick till och med höra av besiktingsmannen att jag hade en fin och välvårdad bil! *stolt*  Sånt är ju alltid skoj att höra...

Tror jag behöver ta en liten powernap nu, sen ska jag orka träna. Hade lunchdejt med K på jobbet idag. Det var skönt att få sitta i lugn och ro och surra lite faktiskt. Var längesen sist. Även fast vi ses på jobbet varje dag som jag är där så är det inte alltid man hinner surra.

Så trots att det är skitväder ute så är jag riktigt glad! Det är skönt att saker och ting går åt rätt håll. Precis som det ska vara!

Glad igen! :)

Kan man bli annat än glad när man får vakna till i sin egen takt på morgonen.  Ska snart börja dra på mig nå kläder och knata till jobbet. Har dock ingen aning om vad jag ska ta på mig idag. Samma problem varje dag. Nåja, det finns värre saker än det :)

Ute skiner solen! Härligt värre! Har slagit på massa bra musik oxå. Sån musik som jag blir glad av! :)  Tänk vad en sån enkel sak kan göra så mkt!


Arg och förbannad....

Det blev jag idag vill jag lova... Som tur är har det väl gått över nu. Men ibland blir man bara så less.

Nu ska jag gå och umgås!

Utmaningen...

Nope, jag har inte glömt bort den! Här kommer mina svar:

Nåt jag INTE tycker om...
...är orättvisor, mobbing, stress mm..

Nåt jag tycker om...
... är sambon, familjen, vännerna, husvagnen och en massa andra saker oxå!

Less, less, less...

Migrän. Idag igen. Jag vill inte! Ska gå och lägga mig i sovrummet nu med min kylmask på pannan. Ska nog stänga in till sovrummet oxå så blir det ännu lite mörkare. Tur vi har mörkläggningsrullgardin där.

Usch. Jag mår dåligt.

Fortfarande glad!

Trött men glad! Ska skriva en utförligare uppdatering imorrn. Har blivit utmanad oxå. Tar itu med det imorrn :)

Nu- läsa lite bok. Snart- SOOOOVA! :)

Glad!

Känner mig superglad idag! Gick så himla bra på jobbet idag! Det är när jag har såna här dagar jag verkligen är säker på att jag valt rätt yrke. Känns toppen!

Nu ska jag fortsätta och ha en toppenkväll oxå!

Projekt och annat

Tänk att det redan är torsdag. Veckorna går så himla fort så det är inte sant! Jag kämpar vidare med mitt lilla "projekt" eller vad man nu ska kalla det för. Hittills har det gått himla bra. Gäller bara att inte tappa motivationen!

Har nyss avslutat ett litet träningspass så nu ska jag slänga mig i duschen och sen luncha med J. Det är så mysigt att få luncha tillsammans varje dag ( i princip). 

Nu hörde jag hur dörren öppnades så nu är det lunchdax!

Bättre sent än aldrig...

Kanske dax att uppdatera lite nu...

Kom hem i lördags efter att ha varit i Luleå sen i tisdagskväll. J skulle på kurs och jag hängde på för att träffa mamma och vänner.  Har varit några hektiska dagar därnere. Kändes som jag knappt hade en lugn stund! Fullt ös mest hela tiden. Men det var verkligen skoj att få träffa mamma, Späääänki (hihi) och kusin Tess.

Lyckades även med bedriften att bli utelåst! Jajjemänsan! Inte alls klantigt... Nääääääädå. ;) J låste dörren till mamma den dagen medans jag var och startade bilen och sådär. Glömde helt att jag skulle ta nyckeln från honom. Hade hunnit gå en bit då jag får ett sms där det står "nyckeln". Då först kom jag på att jag inte hade nyckeln hem till mamma. Nåja. Var bara att vända om och gå mot Scandic igen. När jag kommer dit och provar ringa till J så var hans telefon avslagen. Såklart. Han satt ju på kurs!  Efter många om och men så löste det sig tillslut! Behövdes bara ett samtal till Eniro, en ringning till fel avdelning där jag fick veta vilken avdelning min mamma jobbade på, en buss som gick dit jag skulle och nåt samtal till mamma när jag inte hittade hennes förskola. :)  När jag körde hennes bil hem var jag riktigt glad över att jag har körkort! Så mycket lättare än om jag skulle behövt börja ta bussen först till stan och sen byta och greja.

När jag gick där och letade efter mammas förskola så passerade jag en annan. Där var det massa barn ute och lekte då en liten kille kanske 3 år eller nåt frågar mig vad jag heter. Så jag svarade. Sen när jag gått förbi så hör jag hur denne pojke skrattar och säger "vilket tantigt namn". Tack för den liksom! :)

En annan lite rolig sak var att i fredagskväll så var vi och hämtade mat (inte det som var den roliga saken!) och under tiden jag var in och hämtade maten så satt J i bilen och ringde upp en av hans kurskamrater som ringt. När jag kommer till bilen igen säger J att vi kanske kan gå förbi och hälsa på när vi ätit och sådär. Den här killen bodde tydligen rätt nära där mamma bor. Jaja, tänker jag. Vi går väl då. Kände mig rätt seg just då. Tillslut hittar vi hem till den här kurskamraten och går in i hans hus. Gissa om jag fick en chock typ när jag ser vem hans tjej är! Jo, en gammal arbetskamrat till mig. Så det var ju riktigt skoj :) Vi hade en jättetrevlig kväll där å så.

Hände säkert massa annat där i Luleå oxå, men jag tror inte jag orkar skriva om allt, kommer nog inte ihåh allt heller! Men det var en rolig resa iaf!

Så nu vet ni vad jag haft för mig när jag inte uppdaterat på länge!

Fy och usch!

Vi måste ha något allvarligt fel med ventilationen här. Sitter i vårt datarum och det luktar gammal unken cigarettrök här. Grymt äckligt. Undrar om det är någon granne som röker inomhus eller hur nu lukten kommer hit. Ibland luktar det matos här oxå. Måste nog ta och leta reda på numret till de som har hand om ventilationen och ringa till dem. Såhär ska det ju inte behöva vara.

Nä. Nu ska jag göra nåt vettigt! Typ träna eller nåt sånt...


Update 15:45
Nu stinker det mat härinne i datarummet. Luktar bara mer och mer. Blä. Nu går jag och duschar och sen ska jag packa färdigt!

Kort stubin...

Idag har jag verkligen inte haft någon lång stubin. Hände massor på jobbet som gjorde mig helt galen minst sagt! Tur att de där 2 timmarna gick fort idag. 

Skulle hämta hem bilen nu på eftermiddagen. Den stod på en av jobbets motorvärmarplatser. Låser upp och hoppar in i bilen. Trycker den där pluppen på nyckeln i tändningslåset... Ingenting händer. Den där lilla röda lampan bara blinkar. Testade jag vet inte hur många gånger men inget händer. Går in på jobbet en sväng. Dricker lite vatten och chillar en stund. Sen när jag kommer till bilen typ  30 minuter senare. Ja, då startar den minsann på en gång. Kom hem. Parkerade aningens slarvigt och sprang upp till lägenheten och hämtade min paketavi. Å vad händer när jag kommer till bilen. Jo. Den startar inte!!!! Gissa om jag var lite less då. Kändes som att jag hade kunnat börja gråta vilken sekund som helst. Går tillbaks till lägenheten och hämtar min andra bilnyckel. Testar med den. Inget händer. Vad glad man blir då liksom. Eller så inte. Tillslut efter massor med minuter så startar bilen! Jippi! Så kunde jag äntligen hämta mitt paket från OKQ8. Var livrädd att bilen inte skulle starta där när jag skulle hem. Men den startade typ direkt.

Hoppas nu bara att resten av dagen blir bättre än hur början av dagen varit!

Harald

Grattis morfar på namnsdagen! 

Synd att det är så långt till Pajala. Annars hade jag varit till kyrkogården och satt en blomma på graven.

RSS 2.0